Altid fri fragt |14 dages returret |Unikt sortiment

Brudekjole til dåbskjole

Enestående begivenheder efterlader os ofte med traditionstro minder, som det store hvide skrud, der aldrig rigtigt finder anden plads end i minderne, på vores fotos og bagerst i skabet. 

 

Lad os i stedet designe din brudekjole, konfirmationskjole eller bedstemors blonder om til en dåbskjole til den lille prins eller prinsesse. Dåbskjolen, som fortæller familiens historie og træder ind i traditionens række af store stunder, svøbt i minder og kærlighed

                                                                                                                                                                  


 

Brudekjole Lilly

Dåbskjole

 

Denne smukke brudekjole er en Lilly model fra ca. 1990  - jeg fandt den i en genbrugsbutik og faldt for den pga. den meget specielle blonde.

Jeg har klippet og syet sammen igen og det blev der denne meget søde og feminine dåbskjole ud af. 

Nu er det også sådan, at tøj af ældre dato kan få lidt gule nuancer, hvilket jeg synes ofte er charmerende. I dette tilfælde ser man det bag på dåbskjolen, at der er lidt farveforskel på blonden.

Denne model er TIL SALG. 

 

Maria´s Brudekjole

Bebs

 

Maria´s havfrue brudekjole var en drøm, hvor det smukke var den enkle model, den fantastiske "Rosen-blonde" og det skønne slæb.

Derfor blev dåbskjolen også syet i en enkelt model, som på bedste vis fremhæver den smukke blonde og desværre kan man ikke se, at dåbskjolen runder bagpå tilsvarende den oprindelige brudekjole.

De små sløjfer på ærmerne er genbrug af snøren fra kjolen ryg.

 

 

 

Lea´s brudekjole

Bebs

 

 

 

 

Lea´s lette chiffon brudekjole var lidt af en udfordring, men som billederne viser lykkedes det, at skabe en smuk dåbskjole ved at sammensætte ny vintage blonde og genbruge de skønne bånd, som tidligere pyntede smukt på Lea´s brudekjole. Herudover blev det til en flot flæse og en fyldig sløjfe af chiffon fra brudekjolen.

Foret i dåbskjolen er selvfølgelig også genbrugt fra brudekjolen. Dåbskjolen er lavet med ekstra længde, sådan at hvis man på et tidspunkt vil fjerne flæsen, har dåbskjolen stadig en flot længde.

 

 

 


Tre søstres konfirmationskjoler forvandles til familie-dåbskjole til slægtens næste generation.

1. Konfirmationskjole 

2. Konfirmationskjole

3. Konfirmationskjole 

 

 

 

 

3 konfirmationskjoler skulle forenes i en dåbskjole til glæde for hele familien.

De 2 modeller var hvide og den 3. var ivory - noget jeg ikke havde prøvet før, at sætte hvid og ivory sammen, men jeg tog udfordringen op og her er resultatet.

Kjole 2 blev til underskørtet på dåbskjolen med den specielle facon (asymetrisk i længden) - kjole 3 blev til blonden på hele dåbskjolen og foret samt de små sløjfer på ærmerne er lavet af kjole 1.

For at understrege farvesammensætningen blev det til 2 farvede sløjfer, som pynter midt for og på skørtet for at fremhæve det asymetriske.

Et resultat, som jeg selv var meget positivt overrasket over.

 

 

                                                             

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et skræddersyet minde. LINK TIL KONTAKT SIDE.

 


 

 

Relaterede produkter